Editura
Autori
Contact
0 produse in cos  

Calcul integral, ecuatii diferentiale, elemente de teoria campurilor

Umbra
Calcul integral, ecuatii diferentiale, elemente de teoria campurilor Autori: Drăguşin Constantin, Drăguşin Lucia, Radu Constantin
Colectia: Manuale. Tratate. Monografii
ISBN: 973-8470-10-2
Pagini: 330+x
An aparitie: 2003
Descriere scurta: Culegere de probleme
*Pret (TVA inclus): 30.00 lei
*Se adauga taxele de expeditie, in functie de modalitatea de expediere.

Aceasta lucrare este o colectie de exercitii si probleme de calcul integral, ecuatii diferentiale si elemente de teoria campurilor. Aplicatiile, toare insotite de rezolvari, indicatii sau raspunsuri, sunt prezentate in concordanta cu introducerea teoriei corespunzatoare la orele de curs.

Fiecare capitol are o introducere teoretica, o sectiune de enunturi si una de solutii. Solutiile sunt date la sfarsitul fiecarui capitol si nu la sfarsitul cartii, considerand ca aceasta structurare este in folosul cititorului.

Aplicatiile sunt in mare masura originale, desi autorii nu au evitat cu orice pret includerea unor aplicatii devenite deja clasice. Toate exercitiile si problemele au fost lucrate, de-a lungul timpului, cu studentii la orele de seminar.

Lucrarea se adreseaza studentilor facultatilor tehnice, economice, cadrelor didactice din invatamantul superior, tuturor celor care folosesc in munca lor matematicile avansate. Elevii claselor superioare de liceu pot gasi in aceasta carte aplicatii deosebite de analiza matematica.