Editura
Autori
Contact
0 produse in cos  

Matematica. Variante pentru evaluare la clasa a X-a cu solutii si bareme de corectare/notare

Umbra
Matematica. Variante pentru evaluare la clasa a X-a cu solutii si bareme de corectare/notare Autori: Constantinescu Adrian Dinu, Dumitrescu Ion, Guşatu Marin , Gănescu Cornel , Paraschiv Elis-Claudia, Saulea Tatiana , Voinea Marian, Zaharia Ioana
Colectia: Fair Partners Junior
ISBN: 978-973-1877-56-3
Pagini: 142+viii
An aparitie: 2011
Descriere scurta: auxiliar curricular
*Pret (TVA inclus): 18.00 lei
*Se adauga taxele de expeditie, in functie de modalitatea de expediere.

Lucrarea îşi propune testarea cunoştinţelor, deprinderilor şi competenţelor dobândite de elevi, prin formularea de teste la nivelul unei unităţi de învăţare sau de teste parţiale care vizează o primă parte de cunoştinţe din unitatea respectivă.

În  elaborarea variantelor, incluse în această lucrare, s-a folosit o diversitate de itemi obiectivi, semiobiectivi sau subiectivi, tipuri de itemi ce se regăsesc şi în subiectele examenelor şcolare.

Fiecare test propus conţine două subiecte, primul subiect compus din 9 întrebări, iar al doilea, de regulă, din 3 probleme, fiecare dintre ele având câte 3 subpuncte.

Structura primului subiect este următoarea:  itemi de tip pereche; itemi cu alegere duală; itemi cu alegere multiplă cu un singur răspuns corect; itemi de completare.

Subiectul al doilea este compus din: itemi cu răspuns deschis; întrebări structurate.